Proiectarea spațiilor verzi

Avansează
SERVICII ENVIROLAND

Proiectare 2D și 3D a grădinilor publice și private

Grădinile și parcurile publice sau private reprezintă spații pe care fiecare persoană le percepe diferit. Unele persoane preferă ca zona verde să fie o zonă de intimitate, altele doresc o zonă de socializare cu alte persoane. Indiferent de preferințe, cerințele beneficiarului se transpun printr-un proiect de amenajare care este prezentat virtual atât 2D, cât și 3D, ca beneficiarul să vizualizeze detalii și aspecte care ulterior pot să îi influențeze decizia de amenajare. Detaliile și planurile includ un releveu al situației existente, un plan 2D a propunerii de amenajare și randări 3D pentru vizualizarea spațiului propus pentru amenajare.

Experții noștri țin cont atât de cerințele conștiente ale beneficiarilor, cât și de cerințele inconștiente astfel încât să surprindem toate nevoile de moment sau viitoare, obținând astfel o planificare coerentă și o dezvoltare durabilă a spațiului verde.

Descarcă prezentare PDF
SERVICII ENVIROLAND

Caracteristici

Proiectarea spațiilor verzi presupune o serie de activități specifice care depind de gradul de complexitate a proiectului. Principalele caracteristici aferente proiectării unui spațiu verde sunt următoarele:

  • Funcționalitatea spațiului verde și personalitatea persoanelor care urmează să îl utilizeze.
  • Preferințele tuturor persoanelor cu privire la plantele utilizate și a modului lor de percepție favorabil (vizual, auditiv sau olfactiv).
  • Disponibilitatea pentru întreținerea spațiului verde și timpul pe care beneficiarul este dispus sau are posibilitatea să îl aloce.
  • Raportul dintre suprafața amenajată cu plante ornamentale și suprafața utilizată efectiv pentru activități zilnice.
  • Condițiile pedologice existente și modul în care acestea pot fi îmbunătățite.
Clienți pe care i-am ajutat

Suntem mândri că am lucrat cu:

Cum te putem ajuta?

Începe astăzi o conversație cu un reprezentant Enviroland.

Sună-ne

0769.687.634