Autorizare de mediu

Avansează
SERVICII ENVIROLAND

Avize, acorduri și autorizații necesare pentru funcționare

Proiectele de dezvoltare și activitățile desfășurate de diverse persoane fizice sau juridice, presupun obținerea unor acte de reglementare în domeniul protecției mediului. Obținerea acestora depinde de activitatea pe care o desfășoară sau urmează să o desfășoare beneficiarul și presupune elaborarea unor documentații și studii de mediu specifice. Prin studiile și documentațiile elaborate se verifică gradul de conformare cu legislația de mediu și se oferă soluții pentru proiectarea corespunzătoare.

Legislația privind cerințele de autorizare pentru elaborarea studiilor de mediu presupune în anumite situații, utilizarea unor experți externi care sunt coordonați de managerii ENVIROLAND (ex: studii geotehnice, studii pentru dimensionarea forajelor de alimentare cu apă potabilă etc.). Complexitatea proiectului sau a activității desfășurate influențează numărul și complexitatea studiilor solicitate de către autoritățile competente.

Descarcă prezentare PDF
SERVICII ENVIROLAND

Caracteristici

Autorizarea în domeniul protecției mediului este obligatorie pentru diverse proiecte și activități și presupune următoarele:

  • Experiență pentru coordonarea activităților de elaborare a studiilor de mediu astfel încât să se îndeplinească obiectivul urmărit de beneficiar.
  • Elaborarea unor studii tehnice specifice în funcție de domeniul de activitate a beneficiarului.
  • Suport în faza de proiectare pentru conformare în vederea obținerii autorizațiilor necesare.
  • Cunoașterea proceselor de mediu aplicabile activității desfășurate și care sunt relevante din punct de vedere științific și tehnic.
  • Furnizarea unor soluții tehnice și fezabile pentru conformarea cu legislația de mediu aplicabilă.
Clienți pe care i-am ajutat

Suntem mândri că am lucrat cu:

Cum te putem ajuta?

Începe astăzi o conversație cu un reprezentant Enviroland.

Sună-ne

0769.687.634