Despre noi

Enviroland = Environment & Landscape = Excelenta in proiecte de Mediu & Peisagistica

Cine suntem
Enviroland este o companie fondata in 2017 de catre doi specialisti cu o experienta bogata in doua domenii de activitate: mediu (“enviro” din environment) si peisagistica (“land” din landscaping). In toate proiectele pe care le desfasuram, incercam sa atingem cele mai inalte standarde de calitate si privim toate proiectele ca pe o noua provocare.

Ce facem
Specialistii Enviroland pot sa va ofere suport in orice fel de proiect, de la audituri simple la proiectarea lucrarilor de remediere a siturilor contaminate in protectia mediului si de la concept la gradini de vis in peisagistica.

Viziune: Devenim cei mai buni din Romania prin calitatea serviciilor noastre

Misiune: Imbunatatim mediul inconjurator impreuna!

Scop: Sa oferim suport practic si fezabil pentru protectia mediului, securitatii si sanatatii in munca si amenajari peisagere in conformitate cu ultimele standarde si cele mai bune practici.

Clientii nostri doresc sa fie conformi cu legislatia de mediu si securitate si sanatate in munca prin aplicarea unor metode eficiente si fezabile pentru prevenirea si combaterea riscurilor, pentru reducerea impactului negativ si pentru maximizarea impactului pozitiv al activitatilor pe care le desfasoara.

Angajatii nostri sunt specialisti tineri, experimentati, cu studii in domenii de activitate variate si dorinta de dezvoltare academica si profesionala continua, care inteleg si stiu sa combine nevoile clientilor cu principiile dezvoltarii durabile.

Colaboratorii nostri sunt firme si persoane fizice cu renume si experienta considerabila in diverse domenii de activitate care includ inginerie geologica, inginerie geotehnica, hidrogeologie, ingineria mediului, inginerie civila, inginerie peisagistica, analize de laborator si alte activitati conexe.

Furnizorii nostri sunt firme si persoane fizice care ofera servicii si produse de o calitate ridicata, care ofera suport companiei noastre in activitatile pe care le desfasuram, astfel incat sa furnizam serviciile la standarde cat mai ridicate.

Cum lucram?

PASUL 1

Ne cunoastem. Intrati in legatura cu unul dintre specialistii nostri prin e-mail si veti fi contactat pentru elaborarea unei oferte de pret.

PASUL 2

Batem palma. Dupa acceptarea ofertei, se incheie un contract de prestari servicii in functie de necesitatile dumneavoastra.

PASUL 3

Intram in actiune. Dupa semnarea contractului, prestam serviciile de care aveti nevoie la standarde de calitate ridicate.      

Misiunea noastra

Avem increderea ca „Imbunatatim mediul inconjurator impreuna!” cu clientii nostri.

Protectia mediului este importanta pentru fiecare dintre noi si poate fi transformata intr-un avantaj de marketing al companiilor, dar se poate manifesta si la nivelul fiecarei persoane. Indiferent, de nevoile dumneavoastra, urmatoarele puncte forte ne caracterizeaza:

  • Calitate si orientare spre client;
  • Experienta si know-how;
  • Seriozitate si punctualitate;
  • Corectitudine si respect;
  • Creativitate si energie;
  • Adaptabilitate si consecventa.

Experienta

Situri contaminate 100%
Audituri EHS si Due Diligence 100%
Evaluarea impactului asupra mediului 100%
Accidente majore care implica substante periculoase 85%
Proiectare spatii verzi 100%
Amenajare spatii verzi 100%
Intretinere spatii verzi 90%

Echipa

Interese profesionale

Clienti

Contacteaza-ne acum!