Caiete de sarcini si studii de fezabilitate pentru amenajarea spatiilor verzi

Proiectele tehnice de specialitate se elaboreaza de catre firme autorizate conform legislatiei in vigoare si cuprind detalii de executie in functie de amenajarea propusa. Acestea pot include lucrari horticole (pentru speciile vegetale propuse), lucrari electrice (instalatii de iluminare, sisteme automatizate etc.), lucrari de inginerie civila si structurala (foisoare, piscine, cascade, poduri, ziduri de sprijin etc.), instalatii (sisteme de irigatii, fantani arteziene, etc.).

Caietele de sarcini pot fi elaborate pentru diverse tipuri de lucrari, in cazul in care beneficiarul doreste ca lucrarile sa fie efectuate de catre o alta companie decat proiectantul si pot include urmatoarele:

  • Caiet de sarcini pentru executia lucrarilor de amenajare pe baza proiectelor tehnice;
  • Caiet de sarcini pentru intretinerea plantelor;
  • Caiet de sarcini pentru intretinerea mobilierului de gradina;
  • Caiet de sarcini pentru reglarea sistemului de irigatii, etc.

Pentru proiectele care se desfasoara pe suprafete extinse si cuprind activitati complexe, la solicitarea clientului se pot elabora studii de fezabilitate pentru identificarea solutiilor optime din punct de vedere al analizei cost-beneficiu.

Enviroland are specialistii si competentele necesare pentru elaborarea caietelor de sarcini pentru gradini private, dar si pentru spatii verzi mari industriale, comerciale sau rezidentiale

Contacteaza-ne acum!