Audituri de mediu si securitate si sanatate ocupationala

Auditul reprezinta un proces sistematic, independent si documentat de evaluare a conformarii societatilor comerciale cu cerintele din domeniul mediului si securitatii si sanatatii ocupationale. In general, companiile se axeaza pe domeniul lor de activitate astfel incat sa ofere servicii si produse de cea mai inalta calitate. In cadrul proceselor desfasurate, apare un caracter repetitiv care genereaza obisnuinta, motiv pentru care punctul de vedere al unei terte parti este foarte important.

Auditul presupune vizitarea amplasamentului clientilor, verificarea documentelor si documentatiilor disponibile si se incheie prin elaborarea unui raport in care sunt incluse neconformitatile identificate, baza legala si recomandari pentru conformare. Auditul vine in intampinarea clientilor pentru a evita sanctiunile si contraventiile aplicate de autoritati in urma unor controale tematice si inspectii inopinate.

Din punct de vedere practic, auditurile reprezinta o simulare a unui control din partea autoritatilor si poate sa ofere solutii noi pentru gestionarea eficienta a activitatii. Enviroland are specialistii si competentele necesare pentru transformarea unui audit intr-un avantaj economic si eficient.

Contacteaza-ne acum!